Partners

CerbonaBrand-ul Cerbona este prezent pe piata din Ungaria inca din 1988. Inca de la infiintare ne-am propus sa reprezentam un punct de reper  in ceea ce priveste produsele gustoase si delicioase, adecvate unui stil de viata sanatos. Cerealele noastre sunt produse in Szekesfehervar – Ungaria cu ingrediente locale si externe de mai bine de un sfert de secol.
Logo-ul Cerbona este compus din doua cuvinte: cereale si grau. Dar poate fi de asemenea citit si ca o combinatie intre cuvantul cereale si cuvantul latin «bona» care inseamna bun.
De mai bine de 25 de ani scopul nostru a fost sa producem cereale de cea mai buna calitate lucru certificat de entuziasmul clientilor nostri precum si de o serie de premii castigate in aceasta perioada.
Fie ca este vorba de musli, batoane musli, cereale, produse din ovaz sau paste ne straduim constant sa va oferim produse delicioase. Fiecare produs pe care il facem contine ingrediente de cea mai buna calitate si are in spate toata experienta acumulata de-a lungul anilor. Inca de la infiintare ne-am propus sa ajutam cat mai multi oameni sa manance produse de calitate. Din aceasta cauza este vital pentru noi sa folosim numai materii prime de calitate si sa livram din liniile noastre de productie catre magazine produse cat mai sanatoase. Nu am facut niciodata compromisuri in ceea ce priveste calitatea. Toate produsele noastre trebuie sa treaca teste riguroase de calitate in fiecare etapa de productie.
Ca o dovada a aprecierii de care se bucura brand-ul Cerbona, cuvantul Cerbona insusi a devenit un sinonim pentru musli sau batoane musli in randul consumatorilor din Ungaria.
In 2005, 2007, 2008 si 2013 Cerbona a castigat premiul Superbrands. In 2012 si 2013 brand-ul nostru s-a numarat printre castigatorii MagyarBrands, iar in anul 2014 am fost in Top 50 branduri, top realizat de consumatorii maghiari. De doi ani de zile suntem prezenti cu produsele noastre si pe piata din Romania putand fi gasiti in orice mare magazin la standurile dedicate cerealelor.
Zarea
SloopLoja Fructelor, o companie tânără care a fost creată cu scopul de oferi românilor o cale mai delicioasă, sănătoasă și convenabilă de a avea o dietă bogată în fructe și legume și a-i ajuta astfel să trăiască mai ușor o viață sănătoasă.
Iubim oamenii. Ne pasă de fiecare dintre ei. Suntem conectați, informați și le arătăm cât e de simplu să se hrănească, la trup și în suflet, cu lucruri sănătoase și bune 100% pentru ei.
Ce facem?
Smutiuri si Freshuri delicioase făcute din 100% Fructe & Legume. Nicioadată Din Concentrat. Fără conservanți, fără adititvi, fără coloranți, fără zahăr adăugat.
• Smuti SLooP înseamnă sucul, pulpa și fibrele din fructe, atât si nimic altceva.
Un produs integral: smuti SLooP păstrează chiar și pulpa și fibrele, oferind astfel nutrienți și vitamine esențiale. În limbajul SLooP , fructe smuticite. Smutiurile SLooP conțin fructe care nu se găsesc pe piața fructelor în orice sezon.
• Freshurile SLooP ( conțin numai și numai suc din fructe/legume proaspete. întregi stoarse si/sau presate și nimic altceva. SLooP nu este Niciodată Din Concentrat
• Susținătorul declarat al jocului, SLooP FRULi este un tetrawedge prietenos cu mâinile dibace și mereu puse pe șotii ale copiilor. Realizat din fructe atent alese și fără zahăr adăugat sau alte răutăți, FRULi este atât de delicios încât îi va convinge de la prima sorbitură pe cei mici.

logoTabereCuSufletFINALTabere cu Suflet este o Asociatia Nonprofit care dezvolta si implementeaza programe pentru copii si adulti. Obiectivele majore sunt dezvoltarea psiho-somatica normala a copiilor si promovarea miscarii in natura.
Asociatia Tabere cu Suflet organizeaza Tabere de Vara, Tabere de Schi, Activitati de weekend si Competitii sportive, create pentru a motiva si a ajuta copiii sa intre in contact cu sportul si competitia inca de la cele mai fragede varste.
Pentru a atinge performanta, copiii au nevoie de intreceri organizate si etaloane. Competiile sunt un instrument util pentru motivare, fara de care dezvoltarea lor nu poate fi desavarsita. De aceea, incepand cu anul 2013, Tabere cu Suflet a lansat programul Sport pentru toti Copiii, prin care faciliteaza accesul copiilor la competitiile sportive.
Viziunea TabereCuSuflet este ca, prin puterea exemplului, in fiecare din noi sta forta de a schimba in mai bine lumea in care traim.

Libraria SophiaLibraria Sophia din București, str. Bibescu Vodă nr. 19, este un loc de reflecţie şi de reculegere, de întâlnire şi dezbatere, între mii de volume ce-ţi oferă prietenia. Un spaţiu de confluenţă între cultură şi ortodoxie, între tradiție şi înnoire, între arta profană şi cea creștină.
Aici gasim • Artă • Religie • Carte pentru copii • Dicţionare • Filosofie • Istorie • Literatură • Psihologie • Sănătate.
Merită sacrificată puţină vreme pentru a răsfoi din cărţile noastre, sigur se găseşte ceva pe gustul şi spre folosul tău! Săptămânal au loc evenimente editoriale, lansări de carte, recitaluri de poezie sau muzică ori dezbateri!
FullColorFullColor ofera servicii intergrate de tipar digital si offset, creatie grafica si semnalistica, productie publicitara instalare si montaj, printare si copiere formate mari si mici. Calitatea imprimarilor trebuie sa fie una care sa permita punerea in valoarea a designului si a produselor si serviciilor promovate.
 Calipso
Vino alaturi de noi!Interested to become a Partner? Please see the Partnership Offer. We look forward to promote you:)
Advertisements