Parteneri 2013

logoTabereCuSufletFINAL

Tabere cu Suflet este o Asociatia Nonprofit care dezvolta si implementeaza programe pentru copii si adulti. Obiectivele majore sunt dezvoltarea psiho-somatica normala a copiilor si promovarea miscarii in natura.

Asociatia Tabere cu Suflet organizeaza Tabere de Vara, Tabere de Schi, Activitati de weekend si Competitii sportive, create pentru a motiva si a ajuta copiii sa intre in contact cu sportul si competitia inca de la cele mai fragede varste.

Pentru a atinge performanta, copiii au nevoie de intreceri organizate si etaloane. Competiile sunt un instrument util pentru motivare, fara de care dezvoltarea lor nu poate fi desavarsita. De aceea, incepand cu anul 2013, Tabere cu Suflet a lansat programul Sport pentru toti Copiii, prin care faciliteaza accesul copiilor la competitiile sportive.

Viziunea TabereCuSuflet este ca, prin puterea exemplului, in fiecare din noi sta forta de a schimba in mai bine lumea in care traim.

Mai multe info aici

Logo Skil Ai tot ce-ti trebuie Skil – Tot ce ai nevoie
Skil ştie mai bine decât oricine care este cel mai important lucru pentru ca lucrările să fie efectuate uşor şi rapid. Iar sarcina uneltelor electrice este de a face ca lucrarea să fie mai uşoară – nu mai dificilă sau mai complicată. De asemenea, Skil s-a concentrat mereu pe dezvoltarea unor produse inteligente care să fie accesibile şi uşor de utilizat. O filosofie care a făcut ca brand-ul Skil să fie printre cele mai importante mărci din lume în domeniul uneltelor electrice. In momentul de fata, brandul Skil ofera scule electrice pentru segmentele DIY, Profesional si de Gradinarit.
logo Bike Nature Totul a inceput in toamna lui 2007… cand, intr-un garaj, ne-am propus sa facem mai mult decat operatiuni de baza pentru intretinerea propriilor biciclete.
Echipa Bike Nature considera bicicleta ca find cea mai buna investitie pe care o puteti face pentru voi si pentru cei dragi, alegand din gama de biciclete pe care o punem la dispozitie: biciclete de munte (Mountain Bike), biciclete cross/touring, biciclete de sosea, biciclete de oras(city) de dama si barbatesti, biciclete pliabile, biciclete pentru cei mici (biciclete cu pedale sau fara, cu roti ajutatoare sau fara). In intampinarea tuturor clientilor, pe langa serviciile de calitate ce ne-au adus aprecierea dumneavoatra, Bike Nature ofera o gama variata de biciclete, piese, accesorii si echipament, fabricate de producatori cu tradite, recunoscuti pentru inovatie si calitate la nivel mondial in acest domeniu.
Am construit Bike Nature on line si pentru clientii lipsiti de timp, unde cu un simplu click se pot face comenzi, onorandu-le in cel mai scurt timp si livrandu-le la adresa dorita.
SalvatiDunareaDelta ”Omul REînverzește locul” este un proiect implementat de Asociația Salvați Dunărea și Delta, în parteneriat cu Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis, sprijinit de Ministerul Educației Naționale, susținut de Dorna.
Campania se desfășoară în perioada 1 iunie- 31 octombrie 2013. În urma campaniei vor fi amenajate 20 de locuri, la nivel național.
În urma selectării unui spațiu, iniţiatorul proiectului va primi sprijin pentru adunarea voluntarilor pentru ecologizarea sau amenajarea unui spațiu.
Asociația Salvați Dunărea și Delta va oferi castigatorilor campaniei materialele necesare pentru curățarea/amenajarea zonei în valoare de 1.000 de Euro, TVA inclus.
logo isostar-01 Cu peste 35 de ani de experienţă în lucrul cu experti in nutritie si sportivi din multiple domenii de pe toate continentele, ISOSTAR este astazi marca nr. 1 in Europa de nutritie sportiva. În România, ISOSTAR este zi de zi alaturi de sportivii amatori sau profesionisti printr-o gama variata de produse, arome si formate, ce acopera nevoile nutriţionale ale sportivilor inainte, in timpul si dupa efort, atat la antrenamente cat si in competitii. Indiferent de sportul practicat sau nivelul de performanta, nutritia corecta este esentiala in reusita sportiva!
Libraria Sophia LIBRARIA SOPHIA din București, str. Bibescu Vodă nr. 19, este un loc de reflecţie şi de reculegere, de întâlnire şi dezbatere, între mii de volume ce-ţi oferă prietenia. Un spaţiu de confluenţă între cultură şi ortodoxie, între tradiție şi înnoire, între arta profană şi cea creștină.
Aici gasim • Artă • Religie • Carte pentru copii • Dicţionare • Filosofie • Istorie • Literatură • Psihologie • Sănătate.
Merită sacrificată puţină vreme pentru a răsfoi din cărţile noastre, sigur se găseşte ceva pe gustul şi spre folosul tău! Săptămânal au loc evenimente editoriale, lansări de carte, recitaluri de poezie sau muzică ori dezbateri!
FullColor FullColor ofera servicii intergrate de tipar digital si offset, creatie grafica si semnalistica, productie publicitara instalare si montaj, printare si copiere formate mari si mici. Calitatea imprimarilor trebuie sa fie una care sa permita punerea in valoarea a designului si a produselor si serviciilor promovate.
Calipso
Vino alaturi de noi!
Advertisements