Doi concurenti si o bicicleta

logoCupaTeamXpert2017Duminica, 28 mai, va asteptam la Azuga, la startul Cupei TeamXpert! Competitia multisport de anul acesta are un format cu totul inedit pentru Romania: echipe formate din un alergator si un ciclist, care iau startul simultan si trebuie sa parcurga traseul impreuna, iar de castigat, castiga echipa!
Se anunta, asadar, o zi plina de distractie si voie buna:)

Cupa TeamXpert revine anul acesta cu un format cu totul inedit. Probele sunt ciclism si alergare, iar echipele sunt formate din un alergator si un biciclist! Cei doi vor lua startul simultan si vor concura pe acelasi traseu, putand schimba in orice moment rolurile, adica alergatorul sa urce pe bicicleta iar ciclistul sa alerge:)

Conditia este insa ca cei doi echipieri sa nu foloseasca bicicleta, simultan, ca mijloc de transport sau ca sprijin.
De asemenea, trebuie sa ramana tot timpul impreuna, astfel incat sa se poate vedea unul pe altul in orice moment, iar distanta dintre ei sa nu fie mai mare de 10 m. La final, timpul echipei este considerat timpul celui care trece ultimul linia de sosire.
In cazul in care se inclaca oricare dintre aceste reguli, echipa este descalificata.

Cu alte cuvinte, sunt doi concurenti plus o bicicleta care trebuie sa stea tot timpul impreuna, iar de castigat castiga echipa:)

Iata si cateva detalii tehnice:
Vor fi premiate 3 categorii: Masculin, Feminin si Mixt.
Startul, sosirea si premierea vor avea loc in acelasi loc, la baza partiei Cazacu. Mai multe detalii despre trasee aici
Informatii despre taxa gasiti aici, iar Inscrierile se pot face aici

Va asteptam cu drag!

Advertisements