Urmatoarele competitii

Comp2014.3Competitiile TeamXpert Sports Events continua in acest weekend cu Cupa Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard, apoi, in aprilie, Cupa Malinului la Freeriding, iar in mai, Comana Bike Fest.

Competitiile TeamXpert Sports Events continua sambata, 22 martie, la Sinaia, cu o noua etapa a Cupei Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard. Competitia este gratuita si este deschisa atat copiilor cat si adultilor. Pana acum au avut loc 12 etape din totalul de 14. Iata programul competitiei.

Urmatoarele competitii TeamXpert Sports Events vor fi Cupa Malinului la Freeriding, care este programata sambata, 26 aprilie, la Busteni, si Comana Bike Fest, care va avea loc in 17-18 mai, la Comana. Posesorii de Abonamente de Sezon beneficiaza de gratuitate la ambele competitii.

Dupa primele concursuri, in clasamentul Trofeului TeamXpert Sports Events 2014 conduc doi copii: Radu Tipurita si Sara Savin. Este un lucru mai rar, insa perfect posibil, deoarece primele etape au avut la start mai multi copii:) Dupa Cupa Malinului, competitie la care accesul copiilor va fi restrictionat, castigatorii competitiei vor prelua conducerea mai mult ca sigur.
Trofeul TeamXpert Sports Events reuneste toate cele 10 competitii organizate de TeamXpert Sports Events si Asociatia Tabere cu Suflet, la Schi, Snowboard, Ski Freeride, Snowboard Freeride, Montainbike si Trail running. Trofeul a fost creat pentru a stimula competitia si pentru a promova o experienta multidisciplinare in randul participantilor. Prin participarea la aceste competitii, concurentii aduna puncte in clasamentul Trofeului.

Advertisements