TeamXpert Race Club

TeamXpert.RaceClubTeamXpert Race Club este locul virtual unde se intalnesc participantii la competitiile TeamXpert Sports Events. Este un sistem care cuprinde Calendarul tuturor Competitiilor precum si sistemului de Clasificare al riderilor si a fost creat pentru a imbunatati experienta participantilor la competitiile TeamXpert Sports Events.

TeamXpert Race Club cuprinde Calendarul Evenimentelor precum si sistemul de clasificare a riderilor. Sistemul de clasificare tine cont de activitatea riderilor, de rezultate lor si de gradul de dificultate a competitiilor / traseelor alese.

Inscrierea in TeamXpert Race Club se face in doi pasi. Mai intai se completeaza datele despre rider – Nume, Data nasterii si Datele de Contact – iar sistemul genereaza un Cod Unic. Apoi riderul poate alege competitia / competitiile la care doreste sa participe.
Baza de date este comuna, asadar inscrierea se poate face atat pe siteul TeamXpert cat si pe al oricarei competitii TeamXpert Sports Events: Cupa Tabere cu Suflet, Cupa Malinului, Comana Bike Fest, Cupa TeamXpert sau Maraton Tabere cu Suflet.

Gratie acestui sistem, clasamentul Trofeului TeamXpert Sports Events, la fel ca si clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet dedicat copiilor, va fi actualizat la scurt timp dupa incheierea competitiilor si va fi mai consistente, fara erori datorate manipularii manuale a datelor.

Inscrierea se face momentan printr-un formular Googledocs, insa in scurt timp inscrierile se vor face printr-un formular php. Dan a construit acest formular, iar acum verifica ultimele detalii.

Daca sunteti interesati sa participati la mai multe competitii, puteti achizitiona Abonamentul de Sezon pana la sfarsitul lunii.

Advertisements